Styrelse 

 

Ordförande: Katarina Thell katarinathellpk@gmail.com
Kassör:    Carina Rosberg carina.perserkatten@hotmail.com
Sekreterare:  Sara Johansson pksekreterare@hotmail.com
Ledamot: Susanne Ingelsson  
Ledamot:Mikael Sandberg  
   
Klubbens mailadress:  perserkatten1960@hotmail.com

 

 

 

Ordförande 1 år Katarina Thell
Mitt största intresse är katter och allt där omkring. Jag har fött upp Perser & Exotic sedan 2005 men kattintresset har jag haft sedan jag var liten. Det mysigaste jag vet är när det kommer nya kattungar och att få se dem växa upp. Jag ställer även ut då och då och tycker att det är roligt. Bor med min man och ett gäng katter i Nynäshamn och här trivs vi otroligt bra. Hoppas på ett bra och innehållsrikt år med många kattaktiviter i klubben.
 MAIL  Ordförande & Webmaster

 

Kassör 2 år Carina Rosberg
Hej. Jag har varit med i Perserkattens styrelse många år. Gillar alla slags djur, har gått djurvårdarlinjen på Enskede Gårds Gymnasium en gång i tiden och fick då jobba med allt från igelkottar,pingviner och hästar till elefanter.
Hemma har funnits alla djurslag från vandrande pinnar,fiskar,fåglar till katt och hund. Har haft kattuppfödning av perser och exotic. Pausat uppfödningen. Har nu en dalmatiner
Till mig skickar du adressändring,info om  ny mail eller telefonnummer. 
MAIL Kassör & Medlemsansvarig, Adressändring
 Webmaster & Redaktör

 

Sekreterare 1 år           Sara johansson
Jag är en djurälskande tjej som har förälskat mig i perser och exotic. Jag är ny i Pks styrelse och det känns jättespännande. Jag har haft djur hela mitt liv, katter, hundar, hästar mfl. Hemma bor, förutom två barn och en man, två härliga perser och en fin exotic. Jag har nyligen upptäckt hur roligt det är med kattutställning och har börjat att ställa lite själv. Jag arbetar som lärare i Gröndal och älskar att hänga i trädgården på sommaren.
MAIL Sekreterare Avelssekreterare &  Kattungeförmedlare

 

Ledamot 2 år Susanne Ingelsson

vHej Susanne Ingelsson heter jag och är i 50+ åldern. Bor med min familj i Bromma. Katt har alltid funnits i familjen sedan jag var liten och så är det fortfarande! ! Perser har jag haft sen jag själv flyttade hemifrån och jag bara älskar denna ras. Har också haft några kullar för många år sedan och ett par på senare år. Mitt stamnamn blev efter lite funderingar SE*ZuziDuz. Har haft många olika husdjur under livet men katt och såklart häst passar mig bäst .

Skall bli så skoj att få vara med i styrelsen hoppas jag kan tillföra 
  Sponsoransvarig

 

Ledamot 2 år Mikael Sandberg
Jag bor i Liljeholmen och har två perserkillar som är snart 4 år och en exotictjej som är 1 år. Under min uppväxt så har jag alltid haft olika typer av husdjur. Första persern skaffade familjen 1985 och sedan behöll vi en kattunge ur den kull som vi fick. Min första egna perser köpte jag 2001 och sedan blev det ytterligare en efter några år. Jag är ny i PK´s styrelse. På fritiden blir det mycket träning i form av löpning och styrketräning. Jag jobbar som Controller på en ekonomiavdelning.
  GDPR ansvarig

 

*

Övriga funktionärer i klubben
Utställningssekreterare E-MAIL                  helene.ulveborg@gmail.com

Att få äga en perserkatt var en önskedröm i flera år och jag lovade mig själv att denna dröm skulle bli verklighet så snart jag blivit klar med min sjuksköterskeexamen, vilket jag blev i juni 1991. Två månader efter min examen var jag stolt ägare till en underbar brunmaskad colourpointhona och på den vägen är det. Älskar perserkatter och skulle inte kunna tänka mig att vara utan. Under åren har jag köpt fler perserkatter och just nu bor det 5 stycken härliga individer här hemma, 3 vitfläckar och 2 colourpoint. 

Jag tycker det är roligt att hålla på med pälsvård och övrigt trim samt har varit ganska aktiv på kattutställningar de senaste åren. Jag har också stort intresse för föreningsarbete och har suttit på flera olika styrelseposter i olika föreningar genom årens lopp. Nu ser jag fram mot att kunna bistå Perserkatten med lite ideellt arbete på några funktionärsposter, som utställningssekreterare, revisor samt valberedning. Utanför kattvärlden lever jag ett aktivt liv med ett flertal andra intressen, arbetar bara ett stenkast från hemmet och  bor centralt i en trerumslägenhet i Skövde.

Telefon: 070-300 66 70
Helene är även revisor i klubben
Helene Ulveborg
Henrikstorpsg. 38
541 35 Skövde
Till Helene skickar du utställningsanmälan, fullmakt samt bedömningssedlar för införande av titel          

Revisor  
                                                                  Se info ovanför                                 
Helene Ulveborg  
Revisorsuppleant
Anna-Liisa Puttonen                                                   
Valberedning:
Vakant

        Kontakta styrelsen om du vill vara med i valberedningen


Avelssekreterare Sara Johansson
Jag har hand om allt som rör Avel & Uppfödning.
Till mig skickar du registreringsanmälan för dina kattungar när du vill ha stamtavlor.
Om du skickar via post: Skicka  2 originalblanketter med namnunderskrifter i ORIGINAL av BÅDE hankattsägaren och honkattsägaren (=uppfödare).
Använd alltid senaste versionen av blanketterna som finns på SVERAKs hemsida.  Kom ihåg att bifoga intyg på testikelstatus, NUA,ID nr om föräldrarna inte tidigare  har registrerade kattungar i SVERAK !
Glöm inte bifoga kvitto på inbetalda avgifter till SVERAK. 
Läs mer på SVERAKS hemsida HÄR
Sara Johansson
Spikvägen 45
126 38 Hägersten
Registreringsanmälan, stamnamnsansökan, ansökan om diplomeringstest, intyg " under registrering" Start


 

 

Bildgalleri: Styrelsen

2019