Styrelse 

 

Ordförande: Marie Ryding mumlan1967@gmail.com
Kassör:    Carina Rosberg pk.kassor@gmail.com
Sekreterare: Katarina Thell  cinatellina@gmail.com
  Ledamot: Susanne Ingelsson  
Ledamot: Sara Johansson  
Suppleant: Mikael Sandberg  
   

 

Ordförande 2 år

 


 

Jag bor i Nacka med en birmatjej , en exotictjej, en persertjej och en perserkille. Jag har alltid haft olika typer av djur, bland annat fött upp fåglar samt marsvin och är även verksam inom kennelklubben. Jag kom  in i raskattvärlden 1992 då jag köpte jag min efterlängtade Snopy´s Desoto, en långhårig colourpoint persertjej och fastnade fullständigt för dessa ljuvliga katter, och nu har jag även fastnat för den härliga birman. Jag har även haft en jättemysig huskattkille som kom till mig från ett katthem. I framtiden kan jag tänka mig att ha fler katter av olika raser samt huskatt för alla är ju så speciella och mysiga!  När jag inte umgås med mina pälsklingar arbetar jag på bank och sjunger i kör

Marie Ryding Ordförande    
Kassör  E-MAIL
 
 
Har varit med i Perserkattens styrelse många år. Gillar alla slags djur, har gått djurvårdarlinjen på EnskedeGårds Gymnasium en gång i tiden och fick då jobba med allt från igelkottar,pingviner, och hästar till elefanter.
Hemma har funnits alla djurslag från vandrande pinnnar,fiskar,fåglar till katt och hund. Har haft kattuppfödning av perser och exo. Har nu en dalmatiner
 
Carina Rosberg
       pk.kassor@gmail.com        
Kassör.
Medlemsansvarig, adressändringar
Ekonomi, medlemsavgifter och bokföring
Sekreterare 2 år  

Efter några års uppehåll så är jag åter igen med i Perserkattens styrelse. Mitt största intresse är katter och allt där omkring. Jag har fött upp Perser & Exotic sedan 2005 men kattintresset har jag haft sedan jag var liten. Det mysigaste jag vet är när det kommer nya kattungar och att få se dem växa upp. Jag ställer även ut då och då och tycker att det är roligt. Bor med min man och ett gäng katter i Nynäshamn och här trivs vi otroligt bra. Hoppas på ett bra och innehållsrikt år med många kattaktiviter i klubben.
Katarina Thell Sekreterare : för protokoll på styrelsemöten   Kattungeförmedlare
Ledamot

 

Hej. Susanne Ingelsson heter jag och är i 50-åldern :)

                                                     

Susanne Ingelsson

 

 
Ledamot 2 år  

     Jag är en djurälskande tjej som har förälskat mig i perser och exotic. Jag är ny i Pks styrelse och det känns jättespännande. Jag har haft djur hela mitt liv, katter, hundar, hästar mfl. Hemma bor, förutom två barn och en man, två härliga perser och en fin exotic. Jag har nyligen upptäckt hur roligt det är med kattutställning och har börjat att ställa lite själv. Jag arbetar som lärare i Gröndal och älskar att hänga i trädgården på sommaren.

Sara Johansson  

 

   

Hej Susanne Ingelsson heter jag och är i 50+ åldern. Bor med min familj i Bromma. Katt har alltid funnits i familjen sedan jag var liten och så är det fortfarande! ! Perser har jag haft sen jag själv flyttade hemifrån och jag bara älskar denna ras. Har också haft några kullar för många år sedan och ett par på senare år. Mitt stamnamn blev efter lite funderingar SE*ZuziDuz. Har haft många olika husdjur under livet men katt och såklart häst passar mig bäst .

Skall bli så skoj att få vara med i styrelsen hoppas jag kan tillföra något 

 

Susanne Ingelsson Sponsoransvarig

 

Suppleant 1 år  


 

                 Jag bor i Liljeholmen och har två perserkillar som är snart 4 år och en exotictjej som är 1 år. Under min uppväxt så har jag alltid haft olika typer av husdjur. Första persern skaffade familjen 1985 och sedan behöll vi en kattunge ur den kull som vi fick. Min första egna perser köpte jag 2001 och sedan blev det ytterligare en efter några år. Jag är ny i PK´s styrelse. På fritiden blir det mycket träning i form av löpning och styrketräning. Jag jobbar som Controller på en ekonomiavdelning .


                    

Mikael Sandberg GDPR-ansvarig

 

 

Övriga funktionärer i klubben
Utställningssekreterare E-MAIL                  helene.ulveborg@gmail.com

Att få äga en perserkatt var en önskedröm i flera år och jag lovade mig själv att denna dröm skulle bli verklighet så snart jag blivit klar med min sjuksköterskeexamen, vilket jag blev i juni 1991. Två månader efter min examen var jag stolt ägare till en underbar brunmaskad colourpointhona och på den vägen är det. Älskar perserkatter och skulle inte kunna tänka mig att vara utan. Under åren har jag köpt fler perserkatter och just nu bor det 5 stycken härliga individer här hemma, 3 vitfläckar och 2 colourpoint. 

Jag tycker det är roligt att hålla på med pälsvård och övrigt trim samt har varit ganska aktiv på kattutställningar de senaste åren. Jag har också stort intresse för föreningsarbete och har suttit på flera olika styrelseposter i olika föreningar genom årens lopp. Nu ser jag fram mot att kunna bistå Perserkatten med lite ideellt arbete på några funktionärsposter, som utställningssekreterare, revisor samt valberedning. Utanför kattvärlden lever jag ett aktivt liv med ett flertal andra intressen, arbetar bara ett stenkast från hemmet och  bor centralt i en trerumslägenhet i Skövde.

Telefon: 070-300 66 70
Helene är även revisor i klubben
Helene Ulveborg
Henrikstorpsg. 38
541 35 Skövde
Till Helene skickar du utställningsanmälan, fullmakt samt bedömningssedlar för införande av titel          

Revisor  
                                                                  Se info ovanför                                 
Helene Ulveborg  
Valberedning, sammankallande
Vakant                                                   
Valberedning:
Vakant

        Kontakta styrelsen om du vill vara med i valberedningen


Avelssekreterare Carina Rosberg
Jag har hand om allt som rör Avel & Uppfödning.
Till mig skickar du registreringsanmälan för dina kattungar när du vill ha stamtavlor.
Skicka ALLTID 2 originalblanketter med namnunderskrifter i ORIGINAL av BÅDE hankattsägaren och honkattsägaren (=uppfödare).
Använd alltid senaste versionen av blanketterna som finns på SVERAKs hemsida.  Kom ihåg att bifoga intyg på testikelstatus, NUA,ID nr om föräldrarna inte tidigare  har registrerade kattungar i SVERAK !
Glöm inte bifoga kvitto på inbetalda avgifter till SVERAK. 
Läs mer på SVERAKS hemsida HÄR
Carina Rosberg Björkbacksvägen 9
135 40 Tyresö
Registreringsanmälan, stamnamnsansökan, ansökan om diplomeringstest, intyg " under registrering" .  KattungeförmedlingRevisorsuppleant           
Monica Nilsson  


Start


 

 

Bildgalleri: Styrelsen

2019