Styrelse

Styrelsen 2018:

Ordförande: Anna-Lena Berg sangrails900@gmail.com
Kassör: Carina Rosberg     pk.kassor@gmail.com
Sekreterare: Marie Ryding mumlan1967@gmail.com
Vice ordförande  Malin Demervall         hypknoxs@hotmail.se
Ledamot: Eva Nordström agathons@comhem.se
Suppleant: Monica Bäck lingonet1964@yahoo.se
Suppleant: Gunilla Holm  
Suppleant: Anna Leijon  

 

Ordförande 2 år

  070-366 93 63                             E-MAIL

Jag fick min första katt när jag var 6 år och har sedan dess aldrig varit utan katter. Den första raskatten var en Russian Blue, men efter den har det varit perser för hela slanten. Födde upp och ställde ut silver- och vitfläcks-perser på 80-talet, gjorde sedan ett långt uppehåll och började om 2010. Stamnamn: San-Grail's. Är leg veterinär, specialist i patologi. Gift och har vuxna tvillingdöttrar som är hästtokiga (till familjen hör förutom katter även 2 hästar).  Har suttit i PKs styrelse sedan 2012; på posten som ordförande sedan 2015. Är även avels- och hälsoledamot i SVERAKs styrelse.                                            

Anna-Lena Berg
Staffansvägen 13
741 42 Knivsta
Ordförande           
Kassör  E-MAIL


 
Jag heter Carina och har varit med i klubben många år. Började i styrelsen en gång i tiden som suppleant, fortsatte sedan som vice sekreterare, kassör ,vice ordförande , ordförande och nu är jag kassör igen. Ansvarar även för websida och medlemstidning samt uppdaterar klubbens medlemsregister. Har alltid haft stort djurintresse och är uppväxt med hundar,katter och smådjur. Gick djurvårdarlinjen i gymnasiet och har nu en liten kattuppfödning: S*Roscinas .Min favoritras är perser och exotic och då speciellt den maskade varianten med sina blå ögon-  colourpoint
 
Carina Rosberg
Björkbacksvägen 9
135 40 Tyresö
Avelssekreterare, kattungeförmedling,
hemsida, redaktör och medlemsansvarig, Adressändring skickas till Carina
Sekreterare 2 år   0705-745071                             E-MAIL 
Jag bor i Nacka med en birmatjej , en exotictjej, en persertjej och en perserkille. Jag har alltid haft olika typer av djur, bland annat fött upp fåglar samt marsvin och är även verksam inom kennelklubben. Jag kom  in i raskattvärlden 1992 då jag köpte jag min efterlängtade Snopy´s Desoto, en långhårig colourpoint persertjej och fastnade fullständigt för dessa ljuvliga katter, och nu har jag även fastnat för den härliga birman. Jag har även haft en jättemysig huskattkille som kom till mig från ett katthem. I framtiden kan jag tänka mig att ha fler katter av olika raser samt huskatt för alla är ju så speciella och mysiga!  
När jag inte umgås med mina pälsklingar arbetar jag på bank och sjunger i kör.                             
Marie Ryding     Sekreterare : för protokoll på styrelsemöten   
Ledamot

0737-765 822                                E-MAIL

 

 Bor i Täby med mina Abessinier, Exotic och Perser. Föder upp abessinier under stamnamnet Agathons. Har varit medlem i Perserkatten sen 1979, sitter nu i styrelsen för andra gången. Tidigare medlem i styrelsen mellan 1991-2005.         

Eva Nordström

 
Suppleant 1 år  Blev medlem i PK för ett par år sen. Har gjort ett långt uppehåll med utställningar och uppfödning. Men har nu börjat ställa ut mina  vitfläcks-perser igen. Det är ju en sån jättekul hobby. Köpte min första Perser 1984, fick mitt stamnamn 1986 o har fött upp 20-talet kattungar under mitt stamnamn S'Papooses på 80- och 90 talet.Förutom mina 5  perserkatter pysslar jag med min koloniträdgård och stuga. Är naturligtvis även blom o växt tokig!Är lycklig singel med 2 stora barn där dottern bor hemma. .Jobbar som sjuksköterska på Huddinge Sjukhus på en mottagning.Tycker att det är jättekul att komma tillbaka till "kattvärlden" med utställningar o alla nya o "gamla" katt-kompisar! Det har hänt så mycket på dessa år, inte minst på trimningsfronten!  Vi kanske ses på något möte eller på någon utställning framöver.                            

Monica Bäck  

 

Suppleant 1 år  
                

Jag heter Gunilla Holm och har stamnamnet Wild Wilmas’.
I dagsläget avlar jag fram vitfläcks perser och exotic.

Jag började min resa inom perseraveln på 80- talet. Min första perserhona hette då Humbugs Wild Wilma, en svartsköldpadda. Hon var min stomme i perseraveln.
Under min tid som uppfödare har jag sålt katter inom Sverige och Finland.
Mitt huvudsakliga mål är att avla på friska katter med fin typexteriör för att främja aveln inom perser.

Jag återupptog mitt intresse för perseraveln 2015 då min dotter valde att köpa två perserhonor. Jag fick överta en av honorna som heter Julia som nu givit mig otroligt fina kattungar, både perser och exotic.
Min framtidsplan är att avla i liten skala och just nu är det vitfläckar som jag fallit för.

Gunilla Holm  

 

Suppleant 1 år  

Jag heter Anna och bor i södra Stockholm tillsammans med min sambo Philip och vår perser Åke. Det här med perser var inget planerat utan vi skulle bara hälsa på Philips barndomskompis vars familj föder upp rasen och råkade ha kattungar just då. Men så träffade vi Åke (Tashmoores Backspin) och resten är historia. Det är det bästa beslutet vi tagit! 

Jag är ny inom Perserkatten och ser fram emot det kommande året med stor spänning. Till vardags jobbar jag som revisor.

Anna Leijon  

 

Ledamot / vice ordf 1 år  


Jag lever och andas katt, då framförallt raserna perser och exotic.
Jag är mycket aktiv både vad gäller avel,show samt hälsorelaterade frågor så är det något ni undrar över hjälper jag gärna till efter bästa förmåga!
Förutom min post i PK så är jag grundare och ordförande i rasringen för Perser & Exotic (SPEXUS), då SPEXUS och PK samarbetar en del så blev valet av klubb en självklarhet!
Mitt stamnamn är Hypknox`s och jag specialiserar mig på perser och främst exotic i färgerna choklad och lila vitfläckar.
Jag bor med mina katter och sambo i Stockholm . 
Utöver katter så arbetar jag med grafisk design samt sjunger i kör

 
Malin Demervall GDPR ansvarig

 

Övriga funktionärer i klubben
Utställningssekreterare E-MAIL
Jag köpte min första perserkatt 1983, en blåvit hane vid namn Djungis Bicolour Eldron. Mitt stamnamn S-Scarlet´s skaffade jag 1985. Medlem i Perserkatten har jag varit sedan år 2000. Min stora passion är solida perser och framförallt vita. Jag ställer ut ett par gånger per år men någon riktigt aktiv utställare är jag inte utan jag njuter mest av kissarna hemma! Privat jobbar jjag som sjuksköterska och har två söner samt en särbo/sambo. Läste till sjuksköterska för ett par år sedan och innan dess jobbade jag med bokföring/administration och jag är därför glad åt att kunna sitta som revisorsuppleant i klubben. Sedan våren 2015 är jag även utställningssekreterare .
Karin Strandberg Till Karin skickar du utställningsanmälan, fullmakt samt bedömningssedlar för införande av titel          
Revisor E-MAIL
                                                                          
Anna-Liisa Puttonen  
Valberedning, sammankallande
Anita Holmström Mail: rosengangen03@gmail.com
Valberedning:
Kent Larsson                     
Helene Ulveborg

Mail:agathons@comhem.se
Mail: helene.ulveborg@gmail.com


Revisorsuppleant          E-MAIL
Karin Strandberg                      se info : utställningssekreterare


Start


 

 

Bildgalleri: Styrelsen

Gott Nytt 2018