Nytt år nya utmaningar

Hej alla medlemmar och alla kattvänner. Nu har det nya året kommit med nya utmaningar, drömmar och planer som förhoppningsvis slår in. Våren är snart här och då brukar det planeras parningar och nya kattungar kommer till världen.  Vill påminna alla uppfödare att passa på och göra lite reklam för vår eminenta katttklubb :) Visa gärna upp medlemsbroschyren och försök värva era kattungeköpare till klubben. Broschyren finns att ladda ner från hemsidan och kan också beställas från oss. Tanken är att alla uppfödare som skickar in reganmälan ska få 1 ex hemskickat för att visa sina kattköpare men ni får gärna ladda ner den själva och skriva ut. 

Tänk om alla uppfödare kunde värva minst en kattungeköpare som ny medlem under 2018 ! Klubben är till för ALLA både sällskapskattsägare, uppfödare, utställare och kattintresserade även utan katt, kanske blivande kattköpare. Vi vill vara en trivsam familjär klubb där vi kan träffas och ha trevligt tillsammans över en kopp kaffe o fika och diskutera allt mellan himmel och jord som rör katter och där vi kan lära oss nya saker av och med varandra, Vi planerar föreläsningar och medlemsmöten med olika teman, I vår planeras en föreläsning om tandhälsa . Mer information kommer så snart datum och mer detaljer är fastställda  men det blir på en helg i april i Stockholmsområdet. 

Vi i styrelsen tar tacksamt  emot tips på aktiviteter i klubben. 

Den 25 februari har vi Årsmöte i Stockholm Hoppas få se många medlemmar där . Det är ett ypperligt tillfälle att få träffa dina klubbkompisar och styrelsen och få vara med och påverka klubbens verksamhet innevarande och kommande år ! Vi kommer , förutom sedvanliga årsmötesagenden (personval, fastställande av medlemsavgifter, budget,genomgång av ekonomi, motioner etc) även att ha lotteri, vår tradionella loppis med massa roliga saker , blandat nytt & gammalt " katt & blandat" Gott & Blandat :) fika och presentation/utdelning av priser till Årets PK-Katter och vinnarna i fototävlingen "solkatter".

Varmt Välkomna ! 

Är du intresserad av att arbeta ideellt i klubben som styrelsemedlem?
Hör av dig till styrelsen eller valberedningen då det finns några vakanta platser i styrelsen för verksamhetsåret 2018. Alla medlemmar är också välkomna med ideer och synpunkter på hur/vad vi ska göra i klubben. Pk är en klubb för alla - 

Hoppas vi ses på årsmötet söndagen den 25 februari!

Carina R
kassör & avelssekreterare mm