KattSeminarium 21 november i Stockholm

Forskning till nytta för hund och katt i Stockholm, Upplands Väsby

Den 21 november arrangeras ett seminarium med namnet "Forskning till nytta för hund & katt" på Scandic Infra City i Stockholm. På seminariet presenterar nordiska forskare resultaten av sin forskning under de senaste tio åren. Forskningsseminariet är ett tillfälle för dig som är uppfödare eller bara extra intresserad att få höra forskarna presentera sina resultat och ställa frågor inom deras områden.

Forskningsseminariet består av åtta miniseminarier samt en posterutställning. Två av seminarierna avhandlar forskning kring katt medan övriga handlar om hundforskning. Alla deltagande forskare presenterar sina resultat i posterutställningen som du kan ta del av under fika- och lunchraster.

Seminariet riktar sig främst till dig som är uppfödare eller arbetar med hund och katt, men även du som är extra intresserad av den här typen av forskning är varmt välkommen.

Seminariet arrangeras av SKKs och Agrias forskningsfond i samarbete med Thure F och Karin Forsbergs stiftelse samt SVAs och SLUs egna forskningsstiftelser. Anicura, Royal Canin och SLU är officiella samarbetspartner.

ANMÄL DIG SENAST 14 OKTOBER  HÄR