Andra advent

Redan andra advent- tänk vad tiden går fort. Ingen snö ännu i Stockholmsområdet men blåser gör det ordentligt i stora delar av landet. Stormen Helga har visat lite av sin styrka även här hemma hos oss då balkongblommorna blåst omkull och trädgrenar kors och tvärs utanför.

Förra helgen firade vi Kattens Dag på SEA i Kungens Kurva - vi var inte så många från klubben som deltog detta år- halva styrelsen - och några till som hjälpte till att göra dagen lyckad för både deltagare och besökare- Tack till alla som var med !
Foton från dagen finns på klubbens Facebooksida : Klubbmedlemmar  och fler foton kommer även på hemsidan

Nu i helgen går också årets sista SVERAK utställning av stapeln - Ädelkatten-  vilket innebär att ni kan börja sammanställa era bästa resultat för att vara med i Perserkattens Topplista- Bästa Katt 2015.

De fem bästa resultaten räknas med och vi behöver veta kattens namn,ras,kön, utställning(klubb och ort)samt datum. Mer information om hur och till vem du skickar dina resultat kommer senare via hemsida/tidning/Facebook. 

Redaktören jobbar på med tidningen som ska vara klar under helgen för att skickas till tryck i början på veckan. Vill tacka de medlemamr som skickat in material till tidningen som kommer att landa i er brevlåda före jul

Trevlig 2 adventhelg till er alla !

/Carina 
Redaktör & webmaster